We are JVK!

Dag 1: 
Vanaf we op ons kampterrein toekwamen, zetten we onze tenten op en begonnen we aan onze patrouillehoeken. 's Avonds maakten de foeriers FAP (frikadellen, appelmoes, patatjes) voor ons, super lekker!

Dag 2:
Voor we aan het avondspel konden beginnen, werkten we onze patrouillehoeken af. Voor het avondspel moesten we van kleren wisselen om ons te camoufleren en zo ongezien het veld over te sluipen. 

Dag 3:
Vandaag vertrokken de patrouilles op 2-daagse. Iedereen wandelde ongeveer 20 km en zocht een slaapplaats. Samen met de leiding overnachtten we, per patrouille, in ons eigen dorpje.

Dag 4:
Vroeg in we ochtend stonden we op om terug te wandelen naar de Hoge Rielen. Na deze wandeltocht verdienden we een frisse duik in de zwemvijver.

Dag 5: 
Vandaag vindt de totemisatie plaats. De niet-totemisanten speelden vandaag een spel waarvoor ze een pijl en boog moesten maken om ballonnen kapot te schieten. In die ballonnen zaten steeds nieuwe opdrachten. 's Avonds hebben we pizza's gemaakt in een zelfgemaakte oven, super tof!

Dag 6:
Vandaag hebben we Robin Risk gespeeld. Net zoals de voorbije dagen was ook vandaag een topdag.

Dag 7:
De dag begon met een schouwing (controle op stevige sjorringen en nette tenten). Dat was omdat we vandaag kookwedstrijd hebben. We maken aperitiefhapjes, een voorgerecht, een hoofdgerecht en een dessert. Daarvoor hebben we natuurlijk goed vuur en heel veel hout nodig en dat gaan wij nu sprokkelen.
Tot later!

Groetjes,
De Jongverkenners
(Andres, Daffa en Nicolas)

Jvk