Tilleghem in tijden van corona

Al onze activiteiten voor dit scoutsjaar zijn jammergenoeg afgelast.

De zomerkampen gaan wel door! Hou jullie mailbox in de gaten voor de kampuitnodigingen en meer info.

T-shirts 'Tilleghem... En Terecht!'

Beste ouders & sympathisanten

Zoals bij zovele verenigingen is gebeurd, heeft Corona ook Scouts Tilleghem financieel getroffen. De vele financiële acties die normaal georganiseerd worden om een extra centje te verdienen zodat de kampprijs gedrukt kan worden, zijn dus jammer genoeg niet door kunnen gaan. Om die reden besloten we dan ook om nog één grote, gezamenlijke financiële actie te houden.

We kozen ervoor om ons eigen Tilleghem t-shirt met ons eigen logo te verkopen. Hiermee kunnen we de financiële gevolgen van Corona minimaliseren, maar krijgt u er ook een tof en handig accessoire bij! 

T-shirts bestellen kan via de volgende link: https://forms.gle/tDjK3EAMJMvHXvo58
TIP: Sla de allerlaatste link (d.i. na het 'verzenden van uw antwoord') van de google forms op, dan kan u de bestelling nog veranderen nadat u reeds uw antwoord verzonden heeft! 

Praktisch geldt het volgende:

- De prijs is €12 per t-shirt. Bestelt u echter 3 t-shirts of meer, dan verandert de prijs naar €10 per t-shirt.
- De maten gaan van XS tot XXL. Voor elke maat betaalt u dezelfde prijs.
- Betaling gebeurt via overschrijving naar het rekeningnummer BE41 7380 1877 8010 met de vermelding 'NAAM + VOORNAAM + #T-SHIRTS'
- Bestellen kan tot en met de deadline maandag 15 juni.
- Er zijn twee 'ophaal' mogelijkheden, nl. op kamp of via ophaling aan de lokalen. Gaat uw kind op kamp deze zomer, dan kan u de t-shirts laten meegeven met de leiding op kamp. Die zullen op hun beurt de t-shirts overhandigen aan uw kind. U kan er ook voor kiezen om de t-shirts op te halen aan de lokalen. Dit zal wellicht lukken in de laatste week van juni. Echter is er nog geen exacte datum (deze hangt natuurlijk af van de drukker) en deze zal verder via e-mail gecommuniceerd worden. 

Hopelijk hebben we uw interesse gewekt en zien we de volgende overgang op ons terrein de kleuren zwart en wit nog meer domineren! 

Stevige linker
Groepsleiding Tilleghem