Flaming Sombrero 2019

Beste Tilleghemnaars en ouders

Naar goede gewoonte staat de Givertak ook dit jaar weer paraat om op 4 mei een gezellige Mexicaanse avond te organiseren! 

Dit sluit zoals steeds direct aan op de Groepsdag, waarover later meer info volgt. 

Vanaf 17u30 bent u welkom aan onze lokalen om te genieten van Brugse Zot van 't vat, Desperados, nachos met guacamole, aangenaam gezelschap en zoveel meer! 
Omstreeks 18u30 kan er bovendien gesmuld worden van Mexicaanse Tortilla's à volonté, gevuld met gehakt, kip of vegetarisch en een ruim assortiment aan groenten. Voor elk wat wils dus! 

Geniet samen met ons van deze Mexicaanse sfeer; een toffe en gezellige thema-avond voor jong en oud! 

PRAKTISCH:

Prijs: 10 euro voor een volwassen persoon, 8 euro voor een kind (-12 jaar) en 15 euro aan de deur. 
Mogen we u vriendelijk verzoeken om op voorhand te storten en niet te rekenen op het betalen aan de deur, want dit zal dit jaar gelimiteerd worden om tekorten aan tortilla's te vermijden.  

Inschrijven doe je door voor 27 april te storten op BE42 7380 2218 7154. Vermeld daarbij 'Naam + aantal volwassenen + aantal kinderen' en of u vegetarische of glutenvrije tortilla's wenst. Schrijf in met 4 volwassenen en ontvang een gratis aperitiefbordje met nacho's!

Nieuw dit jaar: Voor de ouderen onder ons voorzien wij deze editie een 'Siësta Bar'. Indien u na het eten niet direct de benen wilt losgooien op onze afterparty, kunt u nog even blijven zitten in deze rustige bar om niet onder het jong geweld te moeten vertoeven. 

Ons evenement is ook steeds terug te vinden op Facebook als 'Flaming Sombrero 2019' (https://www.facebook.com/events/375721176492014/).